Ingatlanüzemeltetés

A CÉGCSOPORT ÁLTAL ÜZEMELTETETT INGATLANOK

Scamard lakópark, Zamárdi: A 2021- ben átadásra kerülő lakóparkban a saját tulajdonú, luxus kategóriás lakó és nyaraló apartmanokon túl a cégcsoport saját üzemeltetésben is hasznosít üdülő lakásokat a Balaton partjára érkező turisták részére. Balatonra néző, erkélyes, örök panorámás, teraszos, légkondicionált lakások, ingatlanon belüli parkolási lehetősséggel, úszómedencével mindössze néhány lépésre a tó partjától.

Reviczky Udvar: Budapest XVIII. kerületében található 2 hektáros területen elhelyezkedő ipari park, benne raktár, műhely, orvosi segédanyag gyártó részleg és iroda bérleményekkel. Az ipari park területén található még ezen kívül egy 2017-18-ban kialakított, 120 férőhelyes munkásszálló is. A terület hasznosítása több évtizedes múltra tekint vissza.

Székesfehérvár, Irodaház: Székesfehérváron található kisebb méretű, nagyon kedvező árfekvésű, B kategóriás irodaház ingatlanon belül elhelyezkedő fedett és nyitott parkolóhelyekkel, tíz éven belül teljes körűen felújítva. Az irodaház népszerűségére jellemző, hogy szinte teljes kihasználtsággal üzemel már hosszú évek óta.

Hotel Veszprém: Veszprém középpontjában, belvárosában található, a megyei jogú város legnagyobb kapacitású, több mint 40 éve szállodaként működő szálláshelye. 77 szoba 151 férőhellyel, kedvező árakkal. A szálláshely földszintjén különféle szolgáltató és kereskedelmi egységek találhatók. (Bank fiók, ruha bolt, kétféle pékség, kulcsmásoló, stb…)

Hotel Pilvax, Kalocsa: Kalocsa belvárosában található, csendes, meghitt hangulatú kisebb hotel 15 db légkondicionált, 2 ágyas szobával. Az ingatlan 2017-ben teljes felújításon esett át és modern szobákkal, esti szauna felfrissüléssel várja a városba érkező, pihenni vágyókat. Az elmúlt időszak járványhelyzete miatti kényszerhelyzet elmúltával 2021. nyarán ismét megnyitja a kapuit a nagyközönség előtt.

Gold Apartman Nyugdíjasház Az épület Sopron egyik legcsendesebb környékén helyezkedik el. A közelben található a Harrer Csokoládé manufaktúra műhelye és cukrászdája, ami remek lehetőség, ha a rokonok egy kis sétára szeretnének menni lakóinkkal. A városban számos kikapcsolódási lehetőség található. Magyarországon az egyik legjobb állapotban megmaradt történelmi belvárossal Sopron büszkélkedhet. Országon belül a második a műemlékekkel rendelkező városok listáján. Aki kirándulni szeret, annak remek programot biztosít a Lőverek erdeje. A méltán dicsért tiszta levegő segít felfrissülni és az egészségnek is jót tesz. A GOLD Apartmanház más, mint a legtöbb idősotthon. Törekszünk arra, hogy a hozzánk költöző idősek ne otthonuk elvesztésére koncentráljanak, hanem sikeresen tudjanak integrálódni közösségünkbe. Nálunk biztonságos körülmények között, mégis nekik tetsző környezetben tölthetik napjaikat.

Többféle klubfoglalkozás áll a bentlakók rendelkezésére hétről-hétre, valamint az egyes ünnepek, nevesebb alkalmak kapcsán külön műsorok tanulásával, díszítések készítésével próbáljuk tartalmasabbá tenni az itt töltött időt. A szervezett foglalkozások mellett teret biztosítunk a lakói kezdeményezéseknek, összejöveteleknek is.