Technológiai csőszerelés, acélszerkezet kivitelezés

Cégcsoportunk egyik fő tevékenysége a technológiai csőszerelés, acélszerkezetek gyártása, szerelése és karbantartása. Elsősorban paksi telephelyünkön kerülnek gyártásra termékeink, melyek nehéz és könnyű acélszerkezetek és nyomástartó rendszerek, továbbá műszaki embereink igényre szabott tartályokat és robotvázakat is terveznek és kiviteleznek.
Szerelő részlegünk országszerte foglalkozik ipari szénacél, rozsdamentes acél és műanyag csővezeték rendszerek kiépítésével, acélszerkezet szerelésével és azok karbantartásával.

A szolgáltatásaink körébe tartoznak továbbá ipari elektromos kivitelezések, generál felújítások, épületgépészet, üzemi karbantartás és anyagvizsgálat. Referencia munkáink közé tartozik a Kall Ingredients Kft. rozsdamentes áztató tartályok gyártása és üzembe helyezése, a Viterra Növényolajgyártó Kft. csőrendszerének kiépítése, és a Trade Kontakt Kft. üzemcsarnokának gyártása és helyszíni szerelése. A vállalatunk megbízhatóságát számos tanúsítvány igazolja, elégedett ügyfélköre pedig egyre gyarapszik.